Winkelmandje tonen (0 Artikel) Verlanglijstje tonenNaar de kassa
Preppers Thuiswinkel

Duitse regering vraagt burgers om te preppen.

Schrijft de Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung

De Duitse regering wil haar burgers vragen voldoende eten en water in huis te halen om een mogelijke aanval of catastrofe te overleven. Dat schrijft de Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.
Het is sinds het einde van de Koude Oorlog geleden dat de Duitse overheid nog zulk advies gaf.
Het dreigingsniveau bevindt zich in Duitsland sinds het vorige maand door een reeks aanslagen werd getroffen op het hoogste niveau.

De krant citeert uit een document dat sinds 2012 door het Ministerie van Binnenlandse Zaken wordt voorbereid in het kader van het ‘Concept voor Burgerverdediging’.

In dat 69 pagina’s tellende rapport staat o.a. te lezen dat mensen “zich goed moeten voorbereiden op een ontwikkeling die ons in de toekomst kan bedreigen en die niet kan worden uitgesloten”.

Zo moeten mensen naast een voedselvoorraad van 10 dagen ook een voorraad drinkbaar water van twee liter water per persoon per dag opslaan. Verder wordt aangedrongen op de installatie van betere alarmsystemen, de betere structurele beveiliging van gebouwen en het voorzien van meer capaciteit in de gezondheidszorg.
Gewapende troepen moeten ook beter ondersteund worden door burgers.
Eerder deze maand riep de Duitse minister van Defensie het leger op om zich samen met de politie voor te bereiden op mogelijke aanslagen.

Bron : Redactie Express Business van De Morgen - augustus 22, 2016

Kijk eventueel even in onze eigen prepshop !

Translate This Website

Beschikbare producten

Deel dit met vrienden

Zelfredzame Bezoekers

Preppers

+noodsituaties
+belgian
+preppers
+belgie
+survival
+foodstock
+preparedness
+envirofit
+rocket stove
+noodverlichting
+be prepared
+british berkefeld
+steracyl
+noodsituaties
+zelfredzaamheid
+voorbereid zijn
+prepping
+vleesvervangers
+survivalfood
+hooikist
+thermoskoken
+woodgas stove
+zelfvoorziening

Bedanking Bedanking na bestelling Dank voor je inzending of bestelling Verkoopsvoorwaarden Preppershop Privacy Preppershop

belgium - belgian - preppers - belgie - survival - foodstock - rocket stove - envirofit - noodverlichting - be prepared - noodsituaties - voorbereid zijn - vleesvervangers - zelfredzaamheid - survivalfood - hooimadam - hooikist - thermoskoken - woodgas stove - wildstoves - zelfvoorziening - preparedness - british berkefeld - sterasyl